top of page
K2 Vitamin, Benhelse

Slik bidrar K2 vitamin til å opprettholde en normal benbygning

Allerede fra 30-årsalderen begynner benmassen i kroppen å brytes ned. Derfor er det viktig å gjøre det du kan for å opprettholde en normal benbygning så lenge som mulig.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Visste du at K2 vitamin er et vitamin mange i norden sliter med å få i seg nok av gjennom kostholdet vårt? Dette vitaminet bidrar til å opprettholde en normal benbygning og anses å være et veldig viktig tilskudd å få i seg daglig.

Noe av det lureste du kan gjøre for å ta vare på kroppen, er å sørge for regelmessig fysisk aktivitet. Ved å utføre øvelser som gjør at musklene trekker i beina, som for eksempel styrketrening eller gåturer, vil hjernen få signaler om å øke bentettheten i kroppen, slik at beina dine blir sterkere.

I tillegg kan du selv bidra til en bedre benhelse ved å passe på at du får i deg nok vitaminer gjennom et sunt og variert kosthold.

Fire viktige vitaminer og mineraler i én tablett

Gjennom det norske kosttilskuddet K2 Vitamin får du fire vitaminer og ett mineral, som alle har dokumenterte helsemessige egenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge:

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon
Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

Kilder til K2 vitamin

Vi får i oss K2 vitamin fra fermenterte matvarer som for eksempel gammelost, muggost og rakfisk. Du kan også supplere kostholdet ditt med kosttilskudd.

Kosttilskuddet produseres av det norske biotech-selskapet NattoPharma, har det høyeste tillatte innholdet på det norske markedet. Hver tablett inneholder 98 % ren K2 vitamin-MenaQ7.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page