top of page
Kundeopplevelser

Marit bruker småbruket som sitt eget treningsstudio

I Råde driver Marit Tislevoll Andersen (59) småbruket sitt på gamlemåten, helt uten hjelp av moderne maskiner. Hun er derfor avhengig av å opprettholde en normal benbygning og hjertefunksjon. Noe hun også er svært bevisst på.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Livskvalitet er viktig

Den spreke 59-åringen ser også på småbruket som sitt eget treningsstudio. Det er alltid mye som skal gjøres, og uten hjelp av moderne maskiner er småbruksdrift en allsidig trening. Det er dessuten lite tid til å kjede seg.

– Jeg er heldig som har en god helse. Derfor gjør jeg det jeg kan for å opprettholde livskvaliteten min, sier hun.

Marit har tatt K2 Vitamin jevnlig i 6-7 år for å opprettholde benbygningen og hjertefunksjonen.

Mye jobb med dyr

Tidligere hadde Marit mange dyr på småbruket. Hun har blant annet drevet med minigriser i 18 år, hunder, frittgående kalkuner og høner. Nå har hun imidlertid bare to svarte katter igjen på gårdstunet. I tillegg kommer det titt og ofte grevlinger innom for litt mat.

– Jeg bestemte meg for å slutte med dyr for noen år siden. Du kan si jeg kom til et punkt i livet hvor jeg følte for å gjøre noe annet. Nå bruker jeg mye av tiden min på å dyrke ting jeg kan spise, sier hun.

Marit stortrives på kjøkkenet og lager mye mat av det hun dyrker selv. Grønnsaker, frukt og bær.

– Alt er økologisk, ingenting er sprøytet. Det får vokse i den farten det vil. I år ser det ut til at det kommer fersken, så da kan jeg lage vin av egendyrkede druer og fersken.

Fant løsningen

– Da jeg drev med hunder og gikk mange lange turer, merket jeg det særlig i leggene på asfalt. Så fikk jeg vite at K2 Vitamin blant annet hjelper til med å frakte kalk fra blodårene til skjelettet. Derfor bestemte jeg meg for å prøve. Noe jeg ikke har angret på i ettertid, forteller hun.

Før Marit startet med K2 Vitamin slet hun for eksempel med å sitte på huk. Det var også en utfordring å skulle gjøre alt man må gjøre på et småbruk, som å sage, snekre, male og reparere ting. Alt dette går nå som en drøm i forhold.

For et halvt år siden måtte Marit bytte ut den ene hoften. Hun ble da nødt til å kutte ut K2 Vitamin i noen uker både før og etter selve operasjonen på grunn av blodfortynnende medisiner.

– Jeg merket at det begynte å murre i kroppen, og da særlig om nettene. Denne murringen forsvant bare noen dager etter at jeg begynte med K2 Vitamin igjen, sier hun.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Alltid vært opptatt av kosthold og helse

Hun forteller at hun alltid har vært opptatt av kosthold og helse, men at hun aldri kommer til å bli vegetarianer.

– Vi mennesker trenger proteiner. Dessuten er jeg ikke så glad i bønner. Jeg ser på rødt kjøtt fra dyr på beite som sunn mat, sier hun.

Kundeopplevelser -
Hun legger til at hun sikkert kunne vært enda sunnere og spist enda mer frukt og grønt.

– Jeg spiser mye fersk fisk, og er fast kunde hos to fiskebiler med forskjellig utvalg. Ettersom jeg er oppvokst på Vestlandet med fem minutters gange ned til fiskebåten med fersk fisk, kjøper jeg aldri fisk i butikken, ser hun.

Hun forteller også at hun ofte anbefaler K2 Vitamin til andre. Senest til en birøkter som har bier på småbruket hennes.

– Han har klaget på noen småplager, så nå skal han få merke effekten av K2 Vitamin han også, sier hun med et smil.

Marit deler mye av det hun gjør på småbruket på en egen facebookside hun har kalt Småbruket på heia. Hun liker at folk tar kontakt og hjelper gjerne til med råd om økologisk dyrking.

På spørsmål om hun kommer til å fortsette å ta K2 Vitamin, svarer hun lattermildt.

– Med alle mine planer, må jeg leve til jeg er 120 år, så jeg kommer til å fortsette med K2 Vitamin.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page