top of page
Immunsystemet

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Her i Norden har vi færre solrike dager enn ellers på kontinentet. Det i tillegg til lange og mørke vintre, bidrar til at det kan være vanskelig å få i seg nok vitamin D fra sollys alene.

Lider du av vitamin D-mangel?

Det finnes flere symptomer på mangel av vitamin D3. Tretthet og slapphet er blant de vanligste. Det finnes likevel flere symptomer du bør holde øynene åpne for. For eksempel kan man oppleve muskel- og skjelettsmerter og lett depresjon som følge av for lite vitamin D.

Hvis du mistenker at du har for lite vitamin D, kan du starte med K2 vitamin med D3. Husk å ta kapslene sammen med mat, ettersom D-vitamin er avhengig av fett for å tas opp i kroppen.

Hvor mye D-vitamin trenger du?

Hvor høy dose du trenger, avhenger av flere ting. Ditt daglige kosthold er kanskje den viktigste faktoren. Dersom du spiser lite fet fisk og egg i det daglige, bør du vurdere å ta tilskudd. For friske voksne og barn er anbefalingen minst 10 mikrogram daglig. Dersom du er over 75 år bør du få i deg minst 20 mikrogram per dag. Ved å ta en kapsel K2 Vitamin dekker du dagsbehovet ditt for vitamin D3.

Dette er fordelene med å ta vitamin D sammen med vitamin K2

Det er ikke uten grunn at Vitamin K2 har tilsatt D3 og B1 i sine kapsler. Disse tre vitaminene spiller på lag når det kommer til å bedre den generelle helsen, immunsystemet og benhelsen.Det norske kosttilskuddet K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1, som alle har dokumenterte helsemessige egenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge.

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page