top of page
Kundeopplevelser

Liv Karin (73) har alltid prosjekter på gang

På en liten høyde i terrenget i Skiptvet bor Liv Karin Linnerud i et sjarmerende hus med nesten to mål naturtomt rundt. Den spreke 73-åringen har alltid et prosjekt eller to gående.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Liv Karin har tatt to kapsler K2 Vitamin i syv år nå, og det har hun tenkt å fortsette med. Hun tenker tilbake på den tiden før hun begynte med vitaminet.

– På den tiden kjørte jeg en liten sportsbil, og jeg kom meg nesten ikke ut av den. Da jeg endelig fikk karret meg ut, måtte jeg stå der i noen minutter før jeg kunne gå over veien. Jeg var ikke myk nok i kroppen til den lille sportsbilen min, sier hun.

Hun forteller videre at det var flaut å ikke kunne gå, og at det var som om leddene ikke fulgte med.

Vendepunktet kom et par tre måneder etter at hun begynte å ta K2 Vitamin hver dag.

– Jeg husker jeg hadde besøk og reiste meg plutselig rett opp fra stolen for å lage kaffe. Det var helt sprøtt og en veldig deilig følelse. Jeg måtte faktisk ut i bilen for å prøve det samme der, sier hun og ler.

– Siden den gangen føler jeg at mine muskler og ledd spiller på lag.

Hun forteller også at vennene hennes raskt merket en stor forskjell på henne, og flere av dem som slet med lignende plager nå har begynt med K2 Vitamin de også.

– Jeg liker å jobbe mye fysisk, så jeg har ikke turt å slutte med K2 Vitamin. Jeg er veldig fornøyd med effekten, og føler meg myk og fin i kroppen, sier hun med et smil.

Har alltid noe å gjøre

Liv Karin sitter sjelden stille. Hun liker å bygge ting på tomta ved behov.

– For en tid tilbake fikk jeg hjelp til å bygge et eget spa i hagen med villmarkspanel fra min tantes hus i Asker som skulle rives, sier hun.

Her er det med andre ord ikke bare vanlig hagearbeid det går i.

Liv Karin er opprinnelig fra Asker, men har nå bodd i Skiptvet i mange år, og hun stortrives.

Hun har tidligere blant annet jobbet med interiør, så hun liker veldig godt å innrede det hun bygger opp.

– I taket over boblebadet henger det en stor utskåret buddha, forteller hun.

Hun har også bygd et lite hus på tunet med gress på taket av plank fra en gammel låve i Skiptvet som også skulle rives.

Da hun bygde sitt eget spa i hagen, måtte hun hugge ned noen trær. Det ble det så mye ved av at hun også måtte bygge noe å ha veden i, og bygde derfor et vedskjul også.

– Jeg er et gjenbruksmenneske og bygger ting etter hvert som jeg trenger det. Jeg reiser også mye rundt og henter ting som skal kastes, som for eksempel gamle vinduer, stoler og andre ting.

Opptatt av kosthold og mosjon

Liv Karin forteller at hun egentlig er opptatt av kosthold, men at hun ofte glemmer å spise.

– Når jeg holder på, så bare dytter jeg i meg det jeg finner. Jeg spiser mye frukt og grønt, og jeg går mange turer. Gjerne i fjellet om høsten. Da tar jeg alltid med flere venninner på hytta på Golsfjellet. Jeg elsker også å gå på ski om vinteren.

I tillegg svømmer hun fast i en hel time hver uke, selv om det har blitt mindre nå som svømmehallen har vært stengt. I normale tider reiser hun også flere ganger i året til Spania, hvor hun liker å gå lange turer langs strendene og svømme i havet.

– Det er deilig å kunne være i god form i en alder av 73 år. Her er det mange trapper opp til huset, og inne er det 27 trappetrinn. Men da tenker jeg at det er jo bare trim det også, sier hun og ler

– Jeg merker jo at jeg blir eldre, men det gjør vel alle. Samboeren min sier at jeg er sterkere enn ham. Jeg bærer blant annet opp jordsekkene på egenhånd. Jeg går også til og fra butikken i stedet for å kjøre bil. Det er god trim.

Liv Karin ble nylig oldemor. Fra før er hun bestemor til syv. Hun har aldri tid til å kjede seg.

– Jeg har hatt kjøkkenvinduet fullt av spirer og frø, så nå holder jeg på med å plante ute, sier hun.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page