top of page
Immunsystemet

Immunsystemet ditt er verdens mest avanserte forsvarssystem

Immunsystemet, også kalt immunforsvaret, er et unikt og intelligent forsvarssystem som består av spesielle organer, celler, vevstyper og proteiner. Immunsystemets oppgave er å beskytte kroppen din mot bakterier, virus, infeksjoner og uønskede mikrober.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Kostholdet ditt spiller en viktig rolle for immunsystemet, da immuncellene er avhengig av næringsstoffer for å kunne fungere som normalt. I tillegg til å sørge for et sunt og balansert kosthold og regelmessig bevegelse. Du trenger ikke nødvendigvis trene på et helsestudio, det holder for eksempel med en 30-minutters gåtur hver dag. Det viktigste er at du blir andpusten og at du får opp pulsen, slik at hjertet slår litt raskere enn det ellers gjør.

K2 Vitamin – tre essensielle vitaminer i samme kapsel

K2 Vitamin er et norsk vitamintilskudd som inneholder vitamin K2, vitamin D3 og vitamin B1 i samme kapsel. Disse tre vitaminene har dokumenterte helseegenskaper som er godkjent av helsemyndighetene i Norge med følgende helsepåstander:

Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning
Vitamin D3 bidrar til å støtte normal muskelfunksjon og immunsystemets normale funksjon
Vitamin B1 bidrar til normal hjertefunksjon

Du kan selv bidra til et normalt immunsystem

Ved å trene, eller i alle fall bevege kroppen regelmessig, spise sunnere og ta K2 Vitamin som tilskudd, som blant annet bidrar til immunsystemets normale funksjon, gjør du kroppen din en tjeneste. Samtidig gir du også hjertet ditt, benbygningen din og musklene dine en tjeneste.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page