top of page
K2 Vitamin, Nyhet

Brakseier i USA for det norske vitamintilskuddet. Nå kan du prøve K2 Vitamin til kun 246*

NutrAwards ble avholdt i Anaheim i USA og Vitamin K2-MenaQ7 ble kåret til «Best Functional Ingredient» (beste funksjonelle ingrediens) i den prestisjetunge konkurransen.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Prisutdelingen foregikk i forbindelse med messen Natural Products Expo, arrangert i Anaheim, California. Messen, som har blitt arrangert 35 år på rad, er verdens desidert største i sitt slag.

Den er dermed det årlige høydepunktet for alle som jobber med kosttilskudd, enten det dreier seg om produsenter av ingredienser, ferdige produkter, nye teknologier eller utstyr for den stadig økende industrien.

Over 200 ingredienser nominert

Over 200 ingredienser var nominert til NutrAwards, men bare fire av dem kom videre til finalerunden. Her ble K2 Vitamin-MenaQ7 vinneren med mer enn dobbelt så mange stemmer som produktet som fikk andreplassen.

Vant «best functional ingredient»

Nattopharma som leverer vårt MenaQ7 ™ PURE Vitamin K2 som MK-7, ble kåret til «best functional ingredient» (beste funksjonelle ingrediens). For i det hele tatt å kunne bli nominert til NutrAwards må potensielle kandidater gjennom et trangt nåløye. Produktene må blant annet være vitenskapelig dokumentert på en objektiv måte. Produsentene må kunne vise til dokumentert effekt av produktet som er med i konkurransen om å bli kåret til årets produkt. I tillegg skal produktkandidaten bidra til å øke omdømmet til kosttilskuddsindustrien som helhet.

K2-vitamin i mat

Du kan også få i deg K2-vitamin gjennom maten. Vitaminet dannes nemlig av bakterier i mage- og tarmkanalen hos dyr, og forekommer dermed i små mengder i animalske produkter. Av disse produktene er det noen modne oster og lever som inneholder mest K2-vitamin. Det dannes også ved gjæring av grønnsaker, men spesielt mye vitamin K2 er det i gjærede soyabønner – også kalt natto.

Du kan også velge å ta vitamintilskuddet K2 Vitamin. Tar du K2 Vitamin hver dag og kombinerer det med en aktiv livsstil og et sunt kosthold, sørger du for å gi kroppen din det beste utgangspunktet.

6 grunner til å ta vitamin K2, D3 og B1 i samme kapsel

  Vitamin K2 bidrar til å opprettholde normal benbygning

  Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring

  Vitamin B1 bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon

  Vitamin D bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet

  Vitamin D bidrar til å støtte normal muskelfunksjon

  Vitamin D støtter immunsystemets normale funksjon

Unik blanding av de beste ingrediensene

K2 Vitamin inneholder en unik blanding av beste i test k2 vitamin Menaq7, vitamin D3 og vitamin B1 for å gi deg et fullkommet kosttilskudd som bidrar til både normal benbygning og hjertefunksjon. Vi har laget produktet for å sikre deg den beste og sikreste starten på hver dag.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page