top of page
Kundeopplevelser

– Jeg er bedre i kroppen

Liss Gjelstad (64) er overbevist om at K2 Vitamin er en av grunnene til at hun ikke lenger sliter med bena. Det var særlig i sommerhalvåret etter lange arbeidsdager det var på sitt verste.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

– Det føltes som å gå på to stokker når jeg gikk til bilen etter jobb, sier hun.

I mange år jobbet hun foran dataskjermen på et kontor. En stillesittende jobb som ikke var bra for blodsirkulasjonen og som gjorde at bena hennes hovnet opp. For seks år siden tok hun imidlertid grep.

– Da jeg leste om K2 Vitamin og hva det kan gjøre for kroppen, bestemte jeg meg for å prøve det ut. Det angrer jeg ikke på i dag, sier hun.

Kombinasjon av mer bevegelse og K2 Vitamin

Liss byttet jobb for fire år siden, og jobber nå mer fysisk med både lemping og sjauing et par dager i uken.

– Det var et sjokk for kroppen, og spesielt for armene. Jeg skulle vise dem at gamlinger også kan ta i et tak, sier hun med et smil.

Liss stortrives med å jobbe mer fysisk. Kombinasjonen av mer bevegelse og daglig inntak av K2 Vitamin har ført til at hun synes hun har fått det mye bedre.

I perioder hvor hun ikke har tatt K2 Vitamin daglig, har hun følt en stor forskjell på kroppen.

– Jeg har følt det godt de gangene jeg har hatt et opphold. Det er som om jeg får mindre energi og blir fortere sliten i kroppen, forklarer hun.

Bedre søvnkvalitet

Liss bor i Tønsberg kommune og elsker å jobbe ute i hagen.

– Jeg har ikke så stor hage, men jeg har mange blomster. Jeg liker å få det til å gro, sier hun.

Hun forteller også at hun tidligere hadde problemer med å sove gjennom hele natta. Det merker hun ikke noe til lenger.

– Jeg kjenner meg bedre i kroppen og tåler mer av fysisk arbeid, og det har sikkert bidratt til at jeg sover bedre. sier hun

Liss er en sosial person som er glad i familie og venner. Hun har i dag to bonusbarnebarn, og hun gleder seg til å bli bestemor på ordentlig i januar.

Når hun ikke jobber i hagen, liker hun å lese krim.

– Jeg føler at kroppen min vil ha det, og jeg føler meg bedre når jeg bruker det. Derfor ser jeg heller ingen grunn til å slutte, avslutter Liss.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page