top of page
Kundeopplevelser

– Helsen er det aller viktigste for meg

I flere år slet Jeanette Bretteville (52) med tretthet på ettermiddagene forårsaket av press og stress fra jobben som toppleder. Hun gjorde det hun kunne for å holde energinivået oppe, men plutselig en dag sa det stopp.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

– Jeg følte meg unormalt sliten og måtte til tider tvinge meg selv opp om morgenen. Nå må du skjerpe deg, tenkte jeg.

Jeanette forteller videre at hun gjennomgikk mange undersøkelser og at det var i den forbindelse hun ble tipset om K2 vitamin som et tilskudd til kostholdet.

– Jeg hadde aldri hørt om K2 vitamin før, men nå er jeg virkelig glad for at jeg begynte, sier hun.

Det har nå gått litt over et år siden hun begynte å ta K2 Vitamin daglig, og hun mener selv hun merker en stor forskjell på kroppen og energinivået.

– Etter at jeg begynte med K2 Vitamin forsvant etterhvert trettheten på ettermiddagene. Dessuten sover jeg bedre nå enn jeg gjorde før.

Rydder plass til glede

Jeanette, som har over 25 års erfaring som leder, hoppet av karusellen og startet for seg selv. I dag leder hun selskapet Rydd i rot AS og er sertifisert ryddekonsulent i KonMari®-metoden. Det handler ikke bare om å rydde fysisk, men også psykisk – å rydde plass til gleden.

– Helsen er det aller viktigste for meg, og det å ha tid og overskudd til mannen min og gutta mine på 13 og 15 år. Tidligere var jeg helt slått ut etter jobb, men nå fungerer det som det skal, sier hun.

Inneholder flere viktige vitaminer

Hun mener det er miksen i K2 Vitamin som fungerer så bra for henne. Selv om hun er glad i fermentert mat, som er den viktigste kilden til vitamin K2, får hun i seg dagsbehovet av de viktige vitaminene D3 og B1 i tillegg til vitamin K2 ved å ta kapslene med K2 Vitamin.

– Energinivået mitt er også bedre, sier hun.

På fritiden liker Jeanette å bade om sommeren og gå på ski om vinteren. Hun driver også med yoga og meditasjon.

– Jeg bader så fort jeg ser et vann, og har nesten alltid bikini under kjolen i sommerhalvåret i tilfelle jeg får muligheten til å ta en dukkert, sier hun.

Om vinteren går hun gjerne på ski, da hun bor i Voksenkollen med skiløyper rett utenfor døra.

Jeanette forteller også at hun ufrivillig har fått fotball som interesse på grunn av sønnene.

– Men jeg får ikke lov til å rope på kampene i tilfelle jeg roper noe feil, avslutter hun med et smil.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page