top of page
Kundeopplevelser

– Folk som er like gamle som meg, virker som de er 20 år eldre

Den tidligere aktive idrettsutøveren Rune Sørensen (66) i Tyssedal ved foten av Hardangervidda, liker å holde seg i god form. Da pandemien stengte treningssenteret han vanligvis trener på, brukte han treningsapparatene han har hjemme.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Det var sykling og vektløfting som var idrettene til Rune da han var aktiv. Men ryggen satt en brå stopper for idrettskarrieren.

– I dag er helsa ganske bra, og kona sier jeg ser ut som en sprek 50-åring. Litt hvitere i håret kanskje, men jeg holder meg godt, sier han.

Rune er overbevist om at det naturlige kosttilskuddet K2 Vitamin, som han har tatt jevnlig i mange år nå, er en av grunnene til at han i dag kan leve et aktivt liv.

– Jeg har fått mange til å prøve K2 Vitamin. Men folk er så utålmodige vet du, og forventer en effekt med én gang. Da forklarer jeg at de må gi det iallefall mellom 1 til 6 måneder, sier han.

Måtte bare prøve

Rune har ved tre anledninger hatt et opphold på rehabiliteringssenteret i Rauland på grunn av ryggen, et senter han ikke kan få rost nok.

– Der fikk jeg trent kropp og rygg sammen med andre. En utrolig bra ryggskole, sier han.

Da han tilbake i 2015 kom over en annonse for K2 Vitamin og leste om hva det lille vitaminet kunne gjøre for kroppen, ville han ikke la det være uprøvd.

– Jeg trengte egentlig alt det stod at K2 Vitamin kunne bidra til i kroppen, og i dag er jeg veldig glad for at jeg begynte. Jeg føler at det fungerer på både ledd og muskler, sier han.

Til daglig jobber Rune som vaktmester ved et bilpleiesenter, noe han trives godt med.

– Biler har alltid vært hobbyen min, og det er deilig å jobbe med noe jeg virkelig interesserer meg for, sier han.

Rune holder seg i form blant annet ved å gå turer. Han har også en trappemaskin hjemme som stadig er i bruk. I tillegg trener han en del med strikker.

Overskudd av D-vitamin

Han forteller videre at han går til kontroll hos legen hver måned, og at kroppen fungerer som den skal.

– Det eneste er at jeg har litt mye D-vitamin, men det kan jeg leve med. Jeg har en fin hudfarge, selv om jeg ikke er noe glad i å sole meg, sier han med et smil.

– Jeg kjenner noen fra Eritrea som bor i nærheten, og de sliter med for lite D-vitamin. Jeg har derfor anbefalt dem å begynne med K2 Vitamin, som også inneholder D-vitaminer. Mye enklere og billigere enn å reise ned til mer sol.

En bedre livskvalitet

Han har ved flere anledninger tenkt å trappe litt ned på K2 Vitamin, men ender alltid opp med å fortsette.

– K2 Vitamin er en liten luring. Den krever ikke så mye av deg, og sørger du for å få litt mosjon så holder den kroppen i gang, sier han.

Rune vil gjerne beholde livskvaliteten han har i dag.

– Jeg leser en del, og merker at jeg blir mer konsentrert. Folk som er like gamle som meg virker som de er 20 år eldre, sier han med et smil.

Han er ikke så opptatt av kosthold, men sørger for å spise normalt sunt og variert.

– Jeg merker ingenting hverken i ledd, muskler eller sener, og det føler jeg kommer fra K2 Vitamin. Jeg har brukt det så lenge nå at jeg kan stå med hevet hode og si at det virker for meg, avslutter han.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page