top of page

ER KVINNER SOM PROMPER EN «TURN-OFF»?

Av NHL - Henriette 20.06.2024

iStock-1344705459.jpg

I våre kropper skjer det mye som har viktige funksjoner, selv de tingene vi ofte anser som ekle, som prompe, bæsje, tisse og utflod. Interessant nok viser det seg at menn og kvinner håndterer disse kroppslige funksjonene veldig ulikt.

Hvorfor skjuler kvinner hva de gjør på do?

iStock-1136759011.jpg

Menn har en tendens til å være uforbeholdne når det gjelder deres kroppsfunksjoner. Om de legger på seg, anser de det som robusthet, og de promper uten bekymring. Å snakke høyt om å "jobbe" på toalettet eller le av at de ikke har dusjet på flere dager, er vanlig.
 

Kvinner, derimot, føler ofte press til å skjule slike funksjoner. Vi tilbringer like lang tid på toalettet uansett hva vi gjør, for å unngå å avsløre våre egentlige ærend. Promping er noe vi unngår, spesielt i selskap av menn, da det kan anses som en "turn-off". Utflod og menstruasjon holdes helst privat.

Frihet til å prompe!

iStock-1170740971.jpg

Men sannheten er at ingenting føles bedre enn å kunne slappe av hjemme en lørdagskveld, fråtse i pizza og frihet til å prompe eller gå på do når man ønsker. Ja, selv de glamorøse kvinnene i actionfilmer gjør dette – det er helt naturlig!

Har du noen gang tenkt over hva som ville skjedd om vi ikke kunne prompe? Vi ville hatt magesmerter konstant. Mange, både menn og kvinner, opplever dette ofte, men holder det inne, bokstavelig talt. Man gruer seg til å dra på besøk eller reise på hytteturer, noe som påvirker selvfølelsen.

Nyhet - effektivt mot oppblåst mage

iStock-2148837349.jpg

Er du en av dem som får luft i magen, skammer deg over det, opplever magekramper, og må springe på do ofte? Unngår du sosiale sammenkomster fordi du føler deg oppblåst og sliten? Har du lav energi og sliter med å gå på do? Uansett om du er mann eller kvinne, kan dette påvirke livskvaliteten din negativt.
 

Nå er det kommet en effektiv og god løsning i tablettform. Magecin har meget god dokumentasjon publiserte i 2 kliniske studier som viser merkbar effekt allerede etter 7 dager.

Ble kåret til best i test i USA

Magecin som selges i Norge inneholder virkestoffet Digexin fra USA. I november 2023 ble Digexin kåret til beste mage-tarm produkt i konkurranse blant mange produkter rettet mot mageproblemer. Kåring ble avholdt på SupplySide West i Las Vegas november 2023.

3D Magecin esken- 29.04.2024.png
IMG-20240215-WA0000_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page