top of page

Personvernerklæring

Nordic Healthy Living AS er ansvarlig for drift og tjenesten magecin.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i henhold til nedenstående personvernerklæring.

Behandlingsansvarlig

Nordic Healthy Living AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernerklæringen.

Formålet med vår behandling av personopplysninger

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne levere varer og tjenester som avtalt med deg. Personopplysningene brukes også til å forbedre våre tjenester, analysere og forstå markedstrender og for å tilby markedsføring som er tilpasset deg og ditt bruksmønster. Personopplysningene kan utleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor.

Hvilke personopplysninger vi behandler og hvor vi henter dem fra

Nordic Healthy Living AS behandler personopplysninger som du selv frivillig gir når du bestiller varer og tjenester fra oss. I tillegg vil vi kunne behandle opplysninger om hvordan du bruker våre tjenester, som f.eks. dine bestillinger og oppfølging av disse, samt din kontakt med vår kundeservice. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om det tele/datautstyr du bruker og din internett-tilkobling.
Det kan også forekomme at vi mottar og lagrer personopplysninger fra andre kilder som f.eks. andre kunder i forbindelse med verving eller andre tredjeparter som vi samarbeider med. Dette kan f.eks. være en annonsør som gir oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten av annonsen og gi deg mer relevant innhold. Slike tredjeparter omfatter:

 

  • Facebook

  • Google

  • Bring Dialog

Utlevering av personopplysninger

Vi vil utlevere personopplysningene dersom dette er nødvendig for å overholde våre forpliktelser i henhold til lov eller forskrift eller dersom utlevering er nødvendig for å avdekke eller oppklare mistanke om at våre tjenester brukes til ulovlige formål.

Informasjonssikkerhet

Personopplysninger som vi mottar, blir lagret og behandlet på en måte som ivaretar de krav til informasjonssikkerhet som til enhver tid følger av norsk lov.

Dine rettigheter til innsyn, retting og sletting

De som er registrert i våre systemer har rett på innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har også rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert.

Markedsføring

Når du foretar et kjøp hos oss vil du motta nyhetsbrev/markedsføring for våre varer og tjenester via post, e-post, SMS eller andre medier du har oppgitt til oss. Vi vil bruke informasjonen til å kommunisere med deg, samt tilpasse tjenesten vår. Vi kan kontakte deg via telefon, elektronisk kommunikasjon og brev med mindre du har gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å bli kontaktet.

Etter endt kundeforhold

Etter endt kundeforhold vil Nordic Healthy Living AS oppbevare personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og kjøpshistorikk for å muliggjøre kontakt med deg via telefon, elektronisk kommunikasjon eller adressert post med tilbud og nyheter om våre produkter som vi tror kan være av interesse for deg, unntaket er i tilfeller der du er listet opp i Reservasjonsregisteret eller du har gitt oss beskjed om at du ikke ønsker å bli kontaktet. Oppbevaring av personvernopplysninger vil maksimalt være i 7 år etter endt kundeforhold. Etter 7 år vil systemet automatisk anonymisere personopplysninger for å unngå misbruk.

Bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler og annen teknologi

Vi samler inn ulike typer informasjon fra våre brukere slik at vi til enhver tid kan forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen på våre nettsider. Dette gjelder bl.a. informasjon om hvilke sider som besøkes, tidspunktet for besøket og hvilken nettleser som brukes. Vi bruker også ulike former for teknologi for å gjenkjenne og analysere data om våre brukere. Teknologien brukes delvis fordi det er nødvendig for at våre tjenester skal fungere, delvis for at det skal være lettere for deg å bruke tjenestene og delvis for at vi skal kunne gjennomføre analyser som gjør oss i stand til å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan benytte slike verktøy. Du kan trekke tilbake samtykket ved å ved å endre innstillingene i nettleseren din slik at du deaktiverer informasjonskapsler og/eller lignende verktøy, se også magecin.no/cookies

Oppbevaring og behanding av personopplysninger

Ved kjøp godkjenner du at nødvendige personopplysninger blir delt med Nordic Healthy Living AS Det samme gjelder når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev eller andre tjenester/kampanjer på magecin.no og sosiale medier. Eksempler på personopplysninger kan være ditt navn, adresse, personnummer, mobil- og telefonnummer samt e-postadresse.

Endringer

Vi vil fra tid til annen kunne endre vår personvernerklæring for å oppfylle de krav som følger av norsk lov, samt dersom vi endrer vår egen praksis for innsamling og annen behandling av personopplysninger. Du finner alltid vår gjeldende personvernerklæring på magecin.no/personvernerklaering

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger kan du kontakte oss ved e-post til kundeservice@magecin.no

Nordic Healthy Living AS
Postboks 483
1327 Lysaker
Tlf: 
24 20 02 07

bottom of page