top of page

Forsker Hogne Vik 

Forskningsresultatene for Magecin er imponerende

Magecin er akkurat lansert i Norge. Produktet ble nylig kåret til «best i test» for mageproblemer i USA.  Hogne Vik har vurdert produktets dokumentasjon. 

Hogne Vik 02 liten.jpg

Forsker Hogne Vik

Hogne Vik har blant annet jobbet som professor på Universitetet i Bergen og administrerende direktør på matforskningsinstituttet Matforsk på Ås. Hogne har skrevet og fått publisert over 100 fagartikler knyttet til forskning på helse og utvikling av helseprodukter.

Jeg har gått grundig gjennom den kliniske dokumentasjonen som er gjennomført med mageproduktet Magecin. Jeg er imponert over de stabiliserende effekter produktet er vist å ha hos personer som over kortere eller lengre tid har mageproblemer. Studiene på det nye mageproduktet er utført på samme måte som man tester ut legemidler. Studiene er dobbelblindet, randomiserte og placebokontrollerte. Slike studieoppsett gjør at de kliniske studieresultatene er til å stole på.

 

Studieresulatene  viste en merkbar, positiv  effekt på mageprolblemer av Magecin etter 7 dager – vanlige mageproblemene som luft i magen, romling og hard mage – slikt som folk flest sliter med i hverdagen. Etter 60 dagers bruk av produktet hadde testpersonene som fikk aktiv substans i gjennomsnitt en reduksjon på 98% av negative symptomer på hard, løs og oppblåst mage.

"Alle med mageproblemer vet hvordan dette påvirker hverdagen negativt.  Jeg anbefaler alle med «vanlige»  mage- og tarm problemer å prøve det nye produktet"

Hogne Vik 28 liten.jpg

Nytt mageprodukt fra USA har vist imponerende gode kliniske testresultater

I en verden der mageproblemer som hard mage, løs mage og oppblåsthet øker, og gir millioner av mennesker ubehag og plager i hverdagen, kommer nå en etterlengtet løsning fra USA til Norge. Kosttilskuddet Magecin har nylig vunnet en pris som det beste produktet som kan avhjelpe slike ubehag.  Produktet  høstet mange lovord i USA, er nå tilgjengelig for norske forbrukere. Med dokumenterte raske resultater og høy effektivitet, er dette et produkt som vil kunne bedre   hverdagen for personer med ulike slag av magebesvær.

Skille seg ut med merkbar effekt etter bare 7 dager

Det nye kosttilskuddet skiller seg positivt ut på flere måter, først og fremst ved sin evne til å gi merkbare resultater etter kort tid. Ifølge produsenten vil brukere kunne merke en bedring i magen allerede etter 7 dager.  Hele 98% av brukerne av rapporterte at produktet hadde positive effekter mot mageproblemer etter 60 dagers regelmessig bruk. 

Hvordan virker produktet?

iStock-1435498641.jpg

Produktet virker for alle av de vanligste mageproblemene. Bruk av Magecin har vist meget gode resultater for personer med løs mage, hard mage og luft i magen. Disse tilstandene vet vi også representerer store problemområder for folk i Norge.  Mageproblemer kan være meget ubehagelig og gi lavere livskvalitet – noe som igjen går utover humøret og fysiske aktiviteter.  

Ble kåret til best i test i USA

Magecin inneholder virkestoffet Digexin. I november 2023 ble Digexin kåret til det beste mage-tarm produktet i USA  i konkurranse blant mange andre produkter rettet mot mageproblemer. Kåringen ble gjort på SupplySide West i Las Vegas november 2023 , hvor Magecin kom ut som vinner i produktkategorien mage- og tarm problemer
Etter at Digexin ble kåret til det beste mage- og tarmproduktet,  har det fått mye positiv omtale og oppmerksomhet i USA.

Ingredienser og Vitenskap

Tablettene Magecin er laget av nøye utvalgte naturlige ingredienser. Ingrediensene i  Magecin er trygge å innta – og er effektive. . Vitenskapelige studier har dokumentert de positive helseeffektene til enkeltingrediensene i Magecin. Sammen utgjør de en kraftfull løsning for mageproblemer.  

Bedre humør og søvn – mer energi

Magehelsen vår er tett knyttet opp til hvilket humør vi har, søvnen vår og energien vår.  Få ting går utover hverdagen på en negativ måte som mage- og tarm problemer. Som en del av dokumentasjonen bak Magecin har en sett på hvordan regelmessig inntak av produktet bidrar til økte blodverdier av  lykkehormonet serotonin - og en nedgang i stresshormonet kortisol.  Disse resultatene  forteller oss at   produktet ikke bare fungerer på mageproblemer - men også kan bidra tilbedre humør, søvn og mer energi.

Tilgjengelig for salg i Norge.

Mageproblemer trenger ikke lenger å være en del av hverdagen. Med dette nye tilskuddet kan brukere oppleve en problemfri mage og en bedre livskvalitet. Bestill i dag og erfar selv hvorfor dette produktet ble kåret til det beste mage- tarmproduktet i USA.

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page