top of page

NYHET! UTROLIGE RESULTATER PÅ MAGE- OG TARM

iStock-169082345.jpg

I Norge er det mange som plages med mage- og tarmproblemer som oppblåst mage, trege og løs mage.  Mer enn 1 million mennesker i vårt land har alt fra litt trøbbel med magen til de som hver gang de putter noe mat munnen opplever at magen slår seg helt vrang. November 2023 ble Digexin kåret til det beste nye mage- og tarmproduktet i USA.  I konkurranse med mange andre gode produkter som prebiotika, probiotika og fiberproduktet ble Digexin kåret til «best i test» basert på studier utført med produktet.  Studiene viser at i løpet av de første 7 dagene så merket de 135 testpersonene en effekt, og etter 60 dager var det hele 98 prosent nedgang i negative symptomer.

Nå er Digexin lansert i Norge under varemerke Magecin. Digexin har hjulpet hundretusener av amerikanere med sine mageplager, nå er det norske mager som skal få hjelp.

Forsker Hogne Vik gir sin ekspert uttalelse.

Hogne Vik 28 liten.jpg

Forsker Hogne Vik

Hogne Vik har blant annet jobbet som professor på Universitetet i Bergen og administrerende direktør på matforskningsinstituttet Matforsk på Ås. Hogne har skrevet og fått publisert over 100 fagartikler knyttet til forskning på helse og utvikling av helseprodukter.

 

​Jeg har gått grundig gjennom den kliniske dokumentasjonen som er gjennomført med mageproduktet Magecin. Jeg er imponert over de stabiliserende effekter produktet er vist å ha. Studiene på det nye mageproduktet er utført på samme måte som man tester ut legemidler. Studiene er dobbelblindet, randomiserte og placebokontrollerte. Slike studieoppsett gjør at de kliniske studieresultatene er til å stole på.
 

Studie resultatene viste en positiv  effekt på flere mageproblemer, etter 60 dagers bruk av produktet hadde testpersonene som fikk aktiv substans i gjennomsnitt en reduksjon på 98% av negative symptomer oppblåst mage, treg mage og løs mage.

"Alle med mageproblemer vet hvordan dette påvirker hverdagen negativt.  Jeg anbefaler alle med «vanlige» mage- og tarm problemer å prøve det nye produktet"

MAGEPROBLEMER OG LIVSKVALITET

En god dag starter om morgenen når man har fått tømt tarmen helt og deretter gå i gang med alle dagens gjøremål. Spise må vi alle, alt fra 2-3 ganger hver dag.  For noen går det problemfritt, for andre begynner utfordringene når maten kommer ned i magen og tarmen. Mageknip, sure oppstøt, luft i magen, følelsen av å være oppblåst, typisk nok er det en følelse man gjerne kjenner når det minst passer. Dårlig mage- og tarm stjeler energi og reduserer søvnkvaliteten vår med resultat at vi blir i dårlig humør. Magecin tablettene er unike fordi de i tillegg til å hjelpe på oppblåst, treg og løs mage også bidrar til å øke mengden av lykkehormonet Serotonin i tarmen samtidig som stresshormonet kortisol senkes.  Dette fører til at humøret stiger, energien øker og søvnkvaliteten bedres betraktelig.

Ingredienser og Vitenskap

Tablettene Magecin er laget av nøye utvalgte naturlige ingredienser fra Ashwagandha rot, okra og kalsium. Magecin er trygge å innta – og er effektive. Vitenskapelige studier har dokumentert de positive helseeffektene til Magecin.

Tilgjengelig for salg i Norge.

Mageproblemer trenger ikke lenger å være en del av hverdagen. Med dette nye tilskuddet kan brukere oppleve en problemfri mage og en bedre livskvalitet. Bestill i dag og erfar selv hvorfor dette produktet ble kåret til det beste mage- tarmproduktet i USA.

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page