top of page

Ekspert og helserådgiver Hogne Vik 

Imponert over studieresultater!

Studiene viser meget god effekt på de største mageproblemene folk sliter med i hverdagen.

Hogne Vik stiller seg positiv til Magecin som nå lanseres i Norge.

Hogne 1-01 liten fil.jpg

Hogne Vik, Ekspert og helserådgiver

Hogne Vik har i sin karriere blant annet jobbet som professor på Universitetet i Bergen, direktør på Matforsk og har 30 års erfaring med helse og kosttilskudd.

Jeg har satt meg grundig inn i forskningen og er imponert over de gode resultatene i de 2 publiserte kliniske studiene. Studiene på det nye mageproduktet er utført på samme måte som man gjør med legemidler, det vil si dobbelblind, randomisert og placebokontrollert. Det betyr at man kan være trygge på at resultatene i studien er til å stole på.

 

Produktet viste i studien en merkbar effekt allerede etter 1 uke på de største mageproblemene folk sliter med i hverdagen. Etter 60 dager hadde  testpersonene som var med i studien 98% nedgang i negative symptomer på hard, løs og oppblåst mage.

"Alle med mageproblemer vet hvordan det påvirker hverdagen negativt. Dette er et meget godt produkt som jeg trygt kan anbefale alle som har mage tarm problemer å prøve det nye produktet"

iStock-169082345.jpg

Nytt produkt fra USA har imponerende resultater i studier

I en verden der mageproblemer som hard mage, løs mage og oppblåsthet påvirker millioner av mennesker, kommer en etterlengtet løsning fra USA til Norge. Et kosttilskudd som har vunnet tester og høstet lovord i USA, er nå tilgjengelig for norske forbrukere. Med lovnader om raske resultater og høy effektivitet, er dette produktet satt til å bedre hverdagen for dem som sliter med magebesvær.

Skille seg ut med merkbar effekt etter 7 dager

Det nye kosttilskuddet skiller seg ut på flere måter, først og fremst ved sin evne til å gi merkbare resultater på kort tid. Ifølge produsenten vil brukere kunne merke en forbedring allerede etter 7 dager. Det som gjør produktet enda mer imponerende er at det viser 98 % effektivitet mot vanlige mageproblemer etter bare 60 dager.

Hva skal produktet fungerer mot?

iStock-1300036735.jpg

Produktet er rettet mot alle av de vanligste mageproblemene. Det vises til meget gode resultater på løs mage, hard mage og luft i magen. Alle store problemområder blant det Norske folk. Mageproblemer er meget ubehagelig og gir vesentlig lavere livskvalitet som går utover alle aktiviteter. Som et ekstra poeng skal Magecin også hjelpe på oppblåst mage som ikke bare er ubehagelig, men som mange kvinner synes er sjenerende.

Ble kåret til best i test i USA

Magecin som selges i Norge inneholder virkestoffet Digexin fra USA. I november 2023 ble Digexin kåret til beste mage-tarm produkt i konkurranse blant mange produkter rettet mot mageproblemer. Kåring ble avholdt på SupplySide West i Las Vegas november 2023 , Magecin kom ut som en klar vinner i kategorien Mage tarm problemer etter gjennomgang av publiserte studier. Etter at Digexin ble kåret til det beste mage- tarmproduktet har det fått mye positiv oppmerksomhet i USA.

Ingredienser og Vitenskap

Tablettene er laget av naturlige ingredienser, nøye utvalgt for å sikre både sikkerhet og effekt. Vitenskapelige studier støtter bruken av ingrediensene, som sammen skaper en kraftfull løsning for mageproblemer. Dette gjør produktet ikke bare effektivt, men også trygt å bruke.

Bedre humør og søvn – mer energi

I følge forskerne bak Magecin er magen tett knyttet til humør, søvn og energi. Få ting går utover hverdagen som mage tarm problemer. Som bevis trekker utviklerne bak Magecin frem at det ble analysert blodprøver i de publiserte studiene på produktet , her ble det registrert en økning i lykkehormonet serotonin og en nedgang i stresshormonet kortisol.  De forteller at både blodprøvene og rapporter fra testpersonene støtter opp under at produktet ikke bare fungerer på mageproblemer med også gir deg bedre humør, søvn og mer energi.

Tilgjengelig for salg i Norge.

Det er tydelig at dette tilskuddet tilbyr en løsning som mange har ventet på. Nå er det tilgjengelig for norske forbrukere, og interessen forventes å være stor. For de som ønsker å prøve produktet, tilbyr produsenten en spesialrabatt ved første kjøp.

Mageproblemer trenger ikke lenger å være en del av hverdagen. Med dette nye tilskuddet kan brukere oppleve en problemfri mage og en bedre livskvalitet. Bestill i dag og oppdag selv hvorfor dette produktet ble kåret til det beste mage- tarmproduktet i USA.

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page