top of page

Drittlei mageproblemer?

Det forventes stor etterspørsel etter nytt produkt for mageproblemer! Kan løsning fra USA hjelpe nordmenn?

Foto Magecin 19.jpg

Nyheten Magecin løser mage-tarm problemer!
 

Magecin er et nytt veldokumentert produkt som løser plager med hard mage, løs mage og oppblåst mage. Forskningen på Magecin er publisert i fagtidsskriftet «Journal of the American Nutrition Association» Studien som var dobbel blind randomisert og placebokontrollert viser en meget stor forbedring i spesifikke symptomer som hard mage, løs mage, luft i magen, mageknip og sure oppstøt.

BEST I TEST USA

Gold_winner_logo.png

Magecin inneholder Digexin, testvinner USA 2023.

IMG-20240215-WA0000_edited.png

Det er i Las Vegas det skjer, hvert år møtes bransjen for å vise fram nye spennende produkter som skal løse problemer knyttet til helsen vår. Et av de var selskapet NXT USA med produktet Digexin. I konkurranse med produkter for mage-tarm som prebiotika, probiotika, fiberprodukter var det Digexin som ble kåret til det beste produktet for mage-tarm problemer.

Merkbar effekt etter 7 dager

iStock-928070034 (1).jpg

Før de begynte med Magecin gikk deltakerne i studien i gjennomsnitt 3 dager i uken på toalettet. Etter 60 dager med inntak av Magecin gikk deltakerne i gjennomsnitt 7 ganger i uken på toalettet. Nedgangen i negative symptomer som hard mage, løs mage, oppblåst mage og luft i magen viste merkbar forbedring etter 7 dagers bruk av Magecin, og 98 prosent forbedring etter 60 dager.

"Jeg er imponert over resultatene"

Hogne 1-01 liten fil.jpg

Hogne Vik, Ekspert og helserådgiver

Hogne Vik har i sin karriere blant annet jobbet som professor på Universitet i Bergen, Direktør på Matforsk og har 30 års erfaring med helse og kosttilskudd. Jeg har satt meg grundig inn i forskningen som er gjort på produktet og er imponert over de gode resultatene som kom fram med i de 2 publiserte kliniske studiene. Derfor anbefaler jeg at alle som har mageplager prøver produktet i 60 dager. 

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page