top of page

Problemer med luft i magen?

Foto Magecin 28.jpg

Oppblåst mage og luft i tarmen er helt normalt. Men for mange kan det være et problem som går utover hverdagen. Hovedsakelig skyldes luftplager gassdannelse i tarmen. Ofte har det sammenheng med at maten vi har spist ikke blir skikkelig fordøyd og tatt opp i tynntarmen, men at den fraktes rett ned i tykktarmen og blir til næring for bakteriene som lever der.

 

Bakteriene produserer gass når de ”spiser” fiber eller andre næringsstoffer som har unnsluppet fordøyelsen og opptak av næring i tynntarmen. Dette skjer hos både friske personer og syke, og det er ulikt fra person til person hvor store plager gassdannelse gir. I tillegg til ulike typer mat og mat intoleranse kan også vaner i hverdagen gjøre at magen blåser seg opp.

HARD MAGE KAN FØRE TIL ØKT DANNELSE AV LUFT I TARMEN.

Foto Magecin 33.jpg

Blant annet kan hard mage føre til økt dannelse av luft i tarmen. Det finnes en del grep man kan forsøke for å motvirke plagene. Blant annet anbefales at man beveger seg, slik at tarmbevegelsene stimuleres og gjør det lettere å få luften ut fra tarmen. Gassen i tarmsystemet kommer også fra luft som vi har svelget, men det meste produseres av tarmbakteriene som er aktive i fordøyelsen av maten.

MINDRE LUFTPLAGER MED MAGECIN

Foto Magecin 22.jpg

Magecin er et kosttilskudd der de aktive ingrediensene skaper en god balanse i kommunikasjonen mellom bakteriene i tarmen og hjernen. I tillegg sørger de for å stimulere tarmbevegelsene slik at tarminnholdet beveges i riktig retning – og følgelig at tarmen tømmes mer jevnlig. Det fører igjen til at tarmbakteriene ikke får mulighet til å danne så mye gass, og følgelig forebygges oppblåsthet og luft i magen.

Magecin inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

INNTRODUKSJONSTILBUD!

Prøv Magecin! NÅ koster vår 30 dagers prøvpakke kun kroner 189,- .

 

Full pris er kroner 372,- pr mnd, våre abonnement inneholder alltid største dose på hele 600 mg. Vi sender ut for 2 mnd forbruk med en samlefaktura på 749,-  + frakt på kr 49,-.  Det er selvsagt ingen bindingstid og du kan si opp eller endre ditt abonnement helt etter eget ønske. Det har aldri vært lettere å administrere eget abonnement på "mine sider"

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png

Kun 189,-

Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Gold_winner_logo.png

Prisvinnende i USA 

Magecin inneholder Digexin, testvinner USA 2023.

Hard mage_kalender.png

Effekt etter 7 dager

Allerede etter 7 dager har du merkbar effekt på negative symptomer. 

Mageproblemer.png

98 % etter 60 dager

Etter 60 dager rapporterte 98 % nedgang i negative mage-tarm symptomer

bottom of page