top of page

Dette har mange kvinner ventet på!

3 ganger flere kvinner sliter med magen.

Studiene viser meget god effekt på Magecin tablettene

iStock-2148837349.jpg

Oppblåst mage kan være sjenerende

Produktet er rettet mot alle av de vanligste mageproblemene. Det vises til meget gode resultater på opplåst, hard og løs mage. Alle store problemområder blant kvinner. Mageproblemer er meget ubehagelig og gir vesentlig lavere livskvalitet som går utover alle aktiviteter. Allerede etter 7 dager viste Magecine effekt på oppblåst mage hos kvinner. Mange kvinner synes at oppblåst mage ikke bare er ubehagelig, men også sjenerende.

Bedre humør og søvn – mer energi

I følge forskerne bak Magecin er magen tett knyttet til humør, søvn og energi. Få ting går utover hverdagen som mage tarm problemer. Som bevis trekker utviklerne bak Magecin frem at det ble analysert blodprøver i de publiserte studiene på produktet , her ble det registrert en økning i lykkehormonet serotonin og en nedgang i stresshormonet kortisol.  De forteller at både blodprøvene og rapporter fra testpersonene støtter opp under at produktet ikke bare fungerer på mageproblemer med også gir deg bedre humør, søvn og mer energi.

iStock-169082345.jpg

Magecin viser imponerende resultater i studier

Skiller seg ut med merkbar effekt etter 7 dager

Det nye kosttilskuddet skiller seg ut på flere måter, først og fremst ved sin evne til å gi merkbare resultater på kort tid. Ifølge produsenten vil brukere kunne merke en forbedring allerede etter 7 dager. Det som gjør produktet enda mer imponerende er at det viser 98 % effektivitet mot vanlige mageproblemer etter bare 60 dager.

Ble kåret til best i test i USA

Magecin som selges i Norge inneholder virkestoffet Digexin fra USA. I november 2023 ble Digexin kåret til beste mage-tarm produkt i konkurranse blant mange produkter rettet mot mageproblemer. Kåring ble avholdt på SupplySide West i Las Vegas november 2023 , Magecin kom ut som en klar vinner i kategorien Mage tarm problemer etter gjennomgang av publiserte studier. Etter at Digexin ble kåret til det beste mage- tarmproduktet har det fått mye positiv oppmerksomhet i USA.

Hogne Vik stiller seg positiv til Magecin som nå lanseres i Norge.

Hogne 1-01 liten fil.jpg

Hogne Vik, Ekspert og helserådgiver

Hogne Vik har i sin karriere blant annet jobbet som professor på Universitetet i Bergen, direktør på Matforsk og har 30 års erfaring med helse og kosttilskudd.

Jeg har satt meg grundig inn i forskningen og er imponert over de gode resultatene i de 2 publiserte kliniske studiene. Studiene på det nye mageproduktet er utført på samme måte som man gjør med legemidler, det vil si dobbelblind, randomisert og placebokontrollert. Det betyr at man kan være trygge på at resultatene i studien er til å stole på.

 

Produktet viste i studien en merkbar effekt allerede etter 1 uke på de største mageproblemene folk sliter med i hverdagen. Etter 60 dager hadde  testpersonene som var med i studien 98% nedgang i negative symptomer på hard, løs og oppblåst mage.

"Alle med mageproblemer vet hvordan det påvirker hverdagen negativt. Dette er et meget godt produkt som jeg trygt kan anbefale alle som har mage tarm problemer å prøve det nye produktet"

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png
Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Kun 189,-

Prøv i 30 dager

bottom of page