top of page

Problemer med løs mage?

Foto Magecin 23.jpg

Løs mage er som oftest noe som går over av seg selv. Men for noen kan plager som løs avføring vare over tid. Om det ikke er forårsaket av en bakterie- eller virusinfeksjon, som på fagspråket kalles enteritt eller gastroenteritt.

 

Negative reaksjoner på mat i fordøyelsen kan for eksempel skyldes matoverfølsomhet, matallergi og intoleranse mot enkelte stoffer i maten som gluten, fruktose og laktose – eller histaminintoleranse.

FOR LITE AV ENZYMET DIAMINOKSIDASE KAN GI LØS MAGE

Foto Magecin 22.jpg

Løs mage kan også skyldes ubalanse i fordøyelsesenzymene. Fordøyelsesenzymer spiller en viktig rolle i å spalte maten vi spiser til mindre bestanddeler som kan tas opp i tarmen. De fleste fordøyelsesenzymer produseres i bukspyttkjertelen, men også i spyttkjertlene og i tynntarmen.  Ikke sjelden kan fordøyelsesplager som løs mage, oppblåsthet og luft i magen medføre mage- og leddsmerter. Det kan ofte skyldes for lite av fordøyelsesenzymet diaminoksidase (DAO) i tarmen. Har man for lite av dette enzymet, oppstår en ubalanse som blant annet kan gi løs mage og irritabel tykktarm.

MAGECIN ØKER MENGDEN DAO-ENZYMER I TARMEN

Foto Magecin 2.jpg

Magecin inneholder stoffer som øker mengden DAO-enzymer i tarmen. Derav skapes balanse som regulerer både tarmens tømmingsfunksjon og selve fordøyelsesprosessen.

Magecin inneholder kalsium som bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

INNTRODUKSJONSTILBUD!

Prøv Magecin! NÅ koster vår 30 dagers prøvpakke kun kroner 189,- .

 

Full pris er kroner 372,- pr mnd, våre abonnement inneholder alltid største dose på hele 600 mg. Vi sender ut for 2 mnd forbruk med en samlefaktura på 749,-  + frakt på kr 49,-.  Det er selvsagt ingen bindingstid og du kan si opp eller endre ditt abonnement helt etter eget ønske. Det har aldri vært lettere å administrere eget abonnement på "mine sider"

Magecin eske 3D - 02.01_edited.png

Kun 189,-

Gold_winner_logo.png

BEST I TEST USA

Gold_winner_logo.png

Prisvinnende i USA 

Magecin inneholder Digexin, testvinner USA 2023.

Hard mage_kalender.png

Effekt etter 7 dager

Allerede etter 7 dager har du merkbar effekt på negative symptomer. 

Mageproblemer.png

98 % etter 60 dager

Etter 60 dager rapporterte 98 % nedgang i negative mage-tarm symptomer

bottom of page