top of page
Kundeopplevelser

– Jeg føler den positive helseeffekten daglig

Tore Foss (68) takker K2 Vitamin for at han fortsatt føler seg som en 20-åring. Han har nå tatt det viktige vitaminet regelmessig i over fem år, noe han kommer til å fortsette med til evig tid.

Få 50% på første pakke! Betal kun 246,-*

*Gjelder i en begrenset tilbudsperiode. Prisen gjelder kun første pakke, deretter følger vanlige abonnementssatser. Les våre medlemsbetingelser.

Han har også fått mange andre på sin egen alder til å få øynene opp for K2 Vitamin som et tilskudd til kosten. Han har blant annet arrangert foredrag for flere hundre pensjonister om de positive helseeffektene dette vitaminet kan gi.

Til daglig driver Tore Skullerud Sport Senter i Oslo sammen med sin kone Jorunn. Treningssenteret har rundt 2300 medlemmer. Rundt 600 av dem er pensjonister som trener fast hver uke.

– Jeg føler meg sterkere i skjelettet og kan sitte lenger på romaskinen eller spinningsykkelen nå enn jeg kunne før jeg begynte med K2 Vitamin, sier han.

Plager i skjelett og muskler er ganske vanlig når man kommer litt opp i årene. Derfor er Tore opptatt av at man må forebygge så godt man kan.

En god investering i egen helse

– Jeg leste at vitamin K2 med vitamin D3 og B1 bidrar til normal hjertefunksjon, noe jeg synes er veldig viktig. Jeg er selv godt oppe i årene, derfor ville jeg teste ut om dette stemte, forklarer han.

– Nå etter seks år med daglig inntak av dette vitaminet, ser jeg tydelig både på meg selv og på flere av pensjonistene som trener her at det stemmer. Enda flere burde begynne å ta K2 Vitamin daglig.

K2 Vitamin finnes også naturlig i fermenterte matvarer, men da i relativt små mengder. Du skal spise mye gammelost for å få i deg nok K2 Vitamin, så derfor er det naturlige kosttilskuddet et godt alternativ.

Mosjon kombinert med et sunt kosthold

Tore er to ganger verdensmester i innendørs roing. Han er også europamester flere ganger, har 10 VM-medaljer og er innehaver av tre verdensrekorder som fortsatt står den dag i dag. I tillegg er han også norgesmester i temposykling på landeveien.

Nå bruker han mye av tiden sin på å tilrettelegge treningsopplegg for de eldre, men han er fortsatt glad i å sykle.

– Jeg syklet 15 mil i går rundt Randsfjorden, og avsluttet med en velfortjent pizza på Glassverket etterpå, sier han.

Tore sier selv han er over snittet opptatt av kosthold, og sørger for å spise mye frukt og grønt og ikke for mye mettede fettsyrer.

– Flere av pensjonistene som trener på senteret til Tore forteller at de er fornøyd med effekten de har opplevd med K2 Vitamin.

– Jeg føler at leddene mine fungerer godt nå, slik at det blir lettere å bevege seg og lettere å trene.

Oppfordrer til aktivitet

Tore tar snart med seg en gruppe på 30-35 av de eldre som trener fast på Skullerud Sport Senter til Vesterålen på fottur.

– Folk over 60 har veldig godt av å holde kroppen i bevegelse, og fotturer er en fin form for trening, sier han.

Tidligere har han pleid å ta med slike grupper til Spania og Italia, men det satt pandemien en stopper for.

– Heldigvis er det mye fint å oppleve her hjemme i Norge også, og når man kan kombinere det med å holde seg i aktivitet, så kan det ikke bli bedre, avslutter Tore Foss.

K2 Vitamin

    K2 Vitamin inneholder de tre essensielle vitaminene K2, D3 og B1

    Vi er det best dokumenterte K2 vitaminet som selges i Norge

    K2 vitamin-MenaQ7 produseres naturidentisk, som sikrer at produktet inneholder 98% ren vitamin K2

    I kostholdet får vi K2 fra fermenterte matvarer som bl.a. gammelost, muggost og rakfisk.

Les også

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Ny kundeundersøkelse: 98 prosent fornøyde med K2 vitamin

I en fersk brukerundersøkelse blant våre kunder, melder hele 98 prosent at de er fornøyd med produktet og ønsker å fortsette. Flere kunder melder også at de kjenner større forskjell jo lenger de har brukt K2 vitamin.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Oppdagelsen av vitamin K ga Nobelpris i medisin

Vitamin K2 bidrar til normal benbygning. Skal du kunne fortsette å gjøre alle de hverdagslige tingene du gjør i dag også når du blir eldre, er det viktig at du gjør det du kan for å opprettholde en normal benbygning. Kosthold og trening er viktige ingredienser for dette.

iStock-805086224-1200x675.jpeg

Mørketiden er her – nå trenger du D-vitamin

Mange kan føle seg slappe og slitne når mørketiden kommer. Ofte kan det være på grunn av for lite D vitamin. Visste du at K2 vitamin inneholder nok vitamin D3 til å dekke ditt dagsbehov?

bottom of page